ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Φωτοτυπικό κέντρο - Χαρτικά - Σχολικά βιβλία

Καλάθι Αγορών

[ ... ] Προϊόντα
Παραγγελία
ONLINE ESHOP ΚΑΛΑΘΗ ΑΓΟΡΩΝ
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
το τέταρτο : Αρχική » ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τρόποι Παραγγελίας

E-mail Εκτύπωση
  • Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.totetarto.gr γρήγορα και εύκολα ακολουθώντας τα βήματα (3) από την προσθήκη στο καλάθι αγορών. Με αυτή την διαδικασία κατοχυρώνονται οι δεσμεύσεις των προϊόντων - τιμών και πραγματοποιείται σωστά η ενημέρωση σας μέσω email ή τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας.
  • Με αποστολή email. Εφόσον τα είδη που επιθυμείτε δεν περιλαμβάνονται στην λίστα του www.totetarto.gr, μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας τα στοιχεία τιμολόγησης σας ή απόδειξης, παράδοσης, όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου παραγγελίας.
  • Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο 23510 30036 είτε να την στείλετε με fax στο 23510 30065.


Έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου:


Τιμολόγια εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο, διεύθυνση έδρας, επάγγελμα.
Για τιμολόγια τα οποία εκδίδονται για περιοχές, οι οποίες υπόκεινται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, θα πρέπει η παράδοση των εμπορευμάτων να γίνεται στην περιοχή όπου εδρεύει η εταιρεία.
 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Μάθετε ό,τι νέο κυκλοφορεί και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Name:
Email: