ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Φωτοτυπικό κέντρο - Χαρτικά - Σχολικά βιβλία

Καλάθι Αγορών

[ ... ] Προϊόντα
Παραγγελία
ONLINE ESHOP ΚΑΛΑΘΗ ΑΓΟΡΩΝ
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
το τέταρτο : Αρχική

Προσφορά 1+1

E-mail Εκτύπωση

 

Το βιβλιοπωλείο "Το Τέταρτο" συνεχίζει τις προσφορές!!!

 

Προσφορά πρώτη:

Απο σήμερα και μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2013 με κάθε αγορά ενός βιβλίου των κατηγοριών: Λογοτεχνία, Νέες κυκλοφορίες και Εκδόσεις "Το Τεταρτο" απο το κατάστημά μας (είτε το φυσικό, είτε το ηλεκτρονικό), σας κάνουμε ΔΩΡΟ ένα βιβλίο της κατηγορίας "Προσφορές" δικής σας επιλογής!!!

 

Προσφορά δεύτερη:

Απο σήμερα και μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2013 με κάθε αγορά ενός σχολικού βοηθήματος απο το κατάστημά μας (είτε το φυσικό, είτε το ηλεκτρονικό), σας κάνουμε ΔΩΡΟ κι ένα τετράδιο τριών (3) θεμάτων για να κρατάτε τις σημειώσεις σας!!!

 

Προσφορά τρίτη:

Μην ξεχνάτε την προσφορά μας για τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ !!! Με αγορές άνω των 25 ευρώ απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας χαρίζουμε τα μεταφορικά !!!

 

* Η περίοδος ισχύος για τις προσφορές ένα και δύο είναι απο 1η Σεπτεμβρίου έως την 31η  Δεκεμβρίου ή έως της εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας.

* Οι προσφορές ένα και δύο ισχύουν για αγορές απο 15 ευρώ και άνω.

* Οι προσφορές ένα και δύο ισχύουν για απεριόριστες αγορές για κάθε πελάτη, μέχρι την λήξη της προσφοράς ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας.

* Για αγορές απο το φυσικό μας κατάστημα τυπώστε αυτό το έγγραφο, πατώντας το σχετικό εικονίδιο της εκτύπωσης που βρίσκεται πάνω και δεξιά του τίτλου του άρθρου,  και δείξτε το στο ταμείο μας για να λάβετε τις προσφορές.

* Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, η προσφορά μας ισχύει αυτόματα. Σε περίπτωση όμως που δεν επιθυμείτε να λάβετε την προσφορά μας, ενημερώστε σχετικά τον υπάλληλο του τμήματος πωλήσεων που θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση των στοιχείων και της παραγγελίας σας.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Μάθετε ό,τι νέο κυκλοφορεί και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Name:
Email: