ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Φωτοτυπικό κέντρο - Χαρτικά - Σχολικά βιβλία

Καλάθι Αγορών

[ ... ] Προϊόντα
Παραγγελία
ONLINE ESHOP ΚΑΛΑΘΗ ΑΓΟΡΩΝ
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
το τέταρτο : Αρχική » Εκπτωτικά Κουπόνια

Εκπτωτικά Κουπόνια

E-mail Εκτύπωση

Το βιβλιοπωλείο "το τεταρτο" προσφέρει στους πελάτες της ιστοσελίδας μας www.totetarto.gr που έχουν συμπληρώσει 200€ σε αγορές ανεξαρτήτου ημερομηνίας από το ίδιο λογαριασμό επιστροφή το 10% του συνόλου δηλαδή 20€ bonus (δωροεπιταγή) για την επόμενη αγορά.

Προϋπόθεση για να ισχύσει η προσφορά είναι η επόμενη αγορά να είναι ίση ή μεγαλύτερη των 20€.

Η προσφορά αυτή δεν έχει ισχύ για μια φορά, ξεκινά εκ νέου μόλις γίνει η χρήση του bonus και δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο. Στο επόμενο σύνολο όπως είναι φυσικό δεν θα προσμετράτε η δωροεπιταγή των 20€ .

Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε μόλις συμπληρώσετε 200 ευρώ από τις παραγγελίες σας (αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής εάν υπάρχουν) είναι να μας αποστείλετε ένα e-mail με τους αριθμούς των παραγγελιών σας οι οποίες στο σύνολό τους θα έχουν συμπληρώσει 200 ευρώ για να σας αφαιρέσουμε τα 20 ευρώ από την νέα σας παραγγελία (αυτό είναι απαραίτητο για να σας αφαιρεθούν τα χρήματα).

Μόλις παραλάβουμε το email θα σας αποσταλλεί το συντομότερο δυνατό στο email του λογαριασμού σας ο κωδικός του εκπτωτικού κουπονιού. Αυτό τον κωδικό θα πρέπει να τον εισάγετε στο καλάθι αγορων σας στην επόμενη αγορά σας.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.
Σας ευχαριστούμε!!!

Είσοδος


ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Μάθετε ό,τι νέο κυκλοφορεί και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Name:
Email: