ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Φωτοτυπικό κέντρο - Χαρτικά - Σχολικά βιβλία

Καλάθι Αγορών

[ ... ] Προϊόντα
Παραγγελία
ONLINE ESHOP ΚΑΛΑΘΗ ΑΓΟΡΩΝ
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
το τέταρτο : Αρχική » Προϊοντα » Βιβλία » Λογοτεχνία (Best Seller)

DESTE Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ISBN: 978-960-03-3837-9 Συγγραφέας: ΜΑΡΑ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ Εκδότης: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ -Έτος έκδοσης: 2004 -Σελίδες: 176 -Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ
Διαθεσιμότητα
1-3_imeres.gif
Αρχική Τιμή: €19.50 Τιμή Ιστοσελίδας: €17.55
You need to Login in order to add this product to your Favorite List
  • Λεπτομέρειες
  • Ζητήστε επιπλέον λεπτομέρειες
  • Κριτικές Πελατών

ΠΩΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η Μάρα Μεϊμαρίδη, μετά την δίχως προηγούμενο επιτυχία του πρώτου μυθιστορήματός της Οι Μάγισσες της Σμύρνης –ξεπέρασε τα 250.000 αντίτυπα– επιστρέφει και αυτή τη φορά εισάγει τον αναγνώστη στα ενδότερα του κόσμου των μαγισσών. Μας ξεναγεί στον κόσμο της Ανατολής, της Σμύρνης, της μαγείας με το δικό της μοναδικό τρόπο. Deste στα τούρκικα σημαίνει τράπουλα. Η Deste είναι η μαγική τράπουλα της Κατίνας. Και ποια είναι η Κατίνα; Η ηρωίδα του βιβλίου Οι Μάγισσες της Σμύρνης. Μια έξυπνη και καπάτσα Σμυρνιά που μεγάλωσε στους φτωχομαχαλάδες για να γίνει γρήγορα αρχόντισσα, αφού παντρεύτηκε τέσσερις άντρες, τον έναν πλουσιότερο από τον άλλο. Η Κατίνα, που ήξερε από μάγια και βότανα, είχε στα χέρια της ένα πολύτιμο βοήθημα, την Deste. Η μαγική αυτή τράπουλα περνούσε από μάγισσα σε μάγισσα για χίλια και πάνω χρόνια, για να καταλήξει στα χέρια της Κατίνας. «Εγώ με την Deste πήγα μπροστά», έλεγε. «Θέλω να ξέρω πάντα τι θα συμβεί. Αν ξέρω, τότε θα κάνω το κουμάντο μου τι πρέπει να πράξω».
Ο αναγνώστης ανακαλύπτει πως η τράπουλα αυτή είναι πρωτόγνωρη, δεν μοιάζει με καμία άλλη. Χρώματα της Ανατολής, στοιχεία της Κίνας, των Ινδιών, της Αιγύπτου, των πολιτισμών της Περσίας δίνουν το στίγμα τους. Το μυστικό των μαγισσών, κρυμμένο πάνω από χίλια χρόνια στα μπαούλα, έρχεται στο φως για πρώτη φορά.

Η Deste αποτελείται από εξήντα πέντε χαρτιά που χωρίζονται σε πρόσωπα, στοιχεία και σύμβολα. Οι μάγισσες είχαν και αυτές τη μυθολογία τους. Πρόσωπα σημαντικά στους μύθους των μαγισσών έχουν πάρει τη θέση τους στα φύλλα της Deste. Ο αναγνώστης βρίσκει την Ταταρέτ, την ηγέτιδα των Καν, τον Σουλτάνο του Σμαραγδιού, τον Μunzur, το άλογο του έβενου, που σημαίνει για τις μάγισσες το πιο λαμπρό πνεύμα της Ματζουρίας, αλλά και σύμβολα όπως το Φρόκαλο, που αν πέσει σημαίνει διχόνοια και καβγά, ή το Δέντρο, που όρθιο σημαίνει καλή υγεία. Το βιβλίο παρουσιάζει το κάθε χαρτί χωριστά αναλύοντας τι σημαίνει, εξηγώντας με εύληπτο τρόπο ποια είναι η μαντική του αν πέσει όρθιο ή ανάποδο. Επίσης περιγράφεται και ένας από τους τρόπους ριξίματος των χαρτιών. Έτσι ο αναγνώστης, εφοδιασμένος με την τράπουλα και το βιβλίο, μπορεί να ρίξει τα χαρτιά της Κατίνας και να τα ερμηνεύσει. Οι Μάγισσες της Σμύρνης επιστρέφουν και αυτή τη φορά μάς ανοίγουν τα χαρτιά τους!


Δείτε επίσης και αυτά τα προϊόντα


Αρχική Τιμή: €19.50 Τιμή Ιστοσελίδας: €17.55


Αρχική Τιμή: €19.00 Τιμή Ιστοσελίδας: €17.10


Αρχική Τιμή: €19.50 Τιμή Ιστοσελίδας: €17.55

Είσοδος


Προσφορα !!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΗΡΑΝΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ
Αρχική Τιμή: €17.90 Τιμή Ιστοσελίδας: €15.93
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Αρχική Τιμή: €19.00 Τιμή Ιστοσελίδας: €17.10
ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑΤΑ
Αρχική Τιμή: €8.80 Τιμή Ιστοσελίδας: €7.92
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ
Αρχική Τιμή: €16.60 Τιμή Ιστοσελίδας: €14.94
BRAVE- Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΡΙΝΤΑ
Αρχική Τιμή: €11.00 Τιμή Ιστοσελίδας: €9.90

Κουπονι εκπτωσης

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Μάθετε ό,τι νέο κυκλοφορεί και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Name:
Email: